Sådan får du råd til en porsche

Dette indhold er sponsoreret

Tyskland står bag en masse lækre bilmærker, og de færreste af dem er billige. Det skyldes ikke blot bilernes ikoniske status, men også den kvalitet og design, der hører med for eksempelvis en audi, en mercedes eller en porsche. For mange er porschen den mindst tilgængelige rent prismæssigt, men også den største drøm. Drømmer du også om den tyske sportsbil, kan det blive din gennem porsche leasing

Flere fordele ved flexleasing

Flexleasing er oplagt til dig, der ønsker at lease nyere brugte biler af høj kvalitet, som for eksempelvis en porsche. Det som er den helt store fordel ved flexleasing er, at man kun betaler registreringsafgift og værditab i den periode, leasingaftale forløber. Derved kommer du uden om den fulde danske registreringsafgift og sparer dig mange penge. På den måde kan drømmen om porschen være meget tættere på at blive til virkelighed, end man umiddelbart skulle tro. Flex leasing tilbyder andre muligheder. Når leasingperioden er forbi, kan du nemlig frit vælge mellem at sælge bilen, genlease, bytte bilen eller købe bilen. Du kan for eksempelvis sælge bilen på det europæiske bilmarked og få en højere pris for den, end du selv betalte. Hvis du altså nogensinde kan give slip på din porsche.

Historien bag porschen

Porschen er en stilfuld, hurtig og kraftfuld bil. Oprindeligt blev porschen grundlagt i 1948 af Ferry Porsche i Tyskland, og den oprindelige porsche fabrik har siden 1950 ligget i Stuttgart. Den allerførste porsche model var baseret på folkevognen og blev en kæmpe succes. Den mest populære model, porsche 911, blev introduceret i 1963 og er siden hen udkommet i flere udgaver. Porsche Cayenne med en tophastighed op mod 270 km/t blev introduceret i 2002 og blev så stor en salgssucces for Porsche, at den næsten fordoblede det samlede produktionstal for hele virksomheden.

Tag porschen hjem til Stuttgart 

Har du ført din drøm om en porsche ud i livet, kan du med fordel køre porschen en tur “hjem til Stuttgart”, som er en skøn oplevelsesby. Stuttgart er en kendt havneby, og på havnen kan du få en ‘bier vom fass’ og nyde vandet, mens du i byen kan se Stiftskirche, som er en kirke bygget i gotisk stil. Gotiske bygningsværker er helt særlige, ekstravagante og vil derfor garantere dig en interessant oplevelse ud over det sædvanlige. Vil du hellere opleve mere bil på din bilferie, finder du også i Stuttgart et stort Mercedes-Benz museum, da Stuttgart er hjemby for flere store tyske bilmærker.