Kør foråret i møde med stil

Foråret har for alvor vristet vinterens kulde af sig, og forude venter forhåbentlig en sommer med sol og mildt vejr. For nogen betyder det cruiser-tid langs Strandvejen, bilture på landet eller hyggeture til stranden. Hvad end man er til, så er en ting sikkert for de fleste bilentusiaster: køretøjet skal peppes op, renoveres eller tilføjes lidt ekstra udstyr for ligesom at markere sommerens komme. Vi kaster her et blik på flere forskellige måder, hvorpå du kan peppe bilen op eller gøre sommerens køreture mere sikre, sjovere eller komfortable.

 

Skift måtterne og fjern vinterlugten

Biler har det med at lugte, hvis man ikke lige er typen, der går synderligt meget op i rengøringen. Og faktisk kan der lugte både muggent og hengemt i kabinen selv efter en grundig udvendig og indvendig vask. Det skyldes ofte måtterne i bilen, som igennem måske flere sæsoner eller en hård vinter med sne og sjap er blevet sølet til i skidt. Det er ofte suget ind i måttens stof og ligger så igennem flere måneder og mugner. I den forbindelse er et køb af kvalitets bilmåtter godt givet ud. Ikke blot for at udskifte af rene hygiejniske årsager, men også for at få opdateret til en lidt mere solid og tidssvarende måtte. Din bil vil elske det.

Tagbokse for ekstra baggageplads på bilferien

Måske går turen sydover på en længere bilferie, når sommerferien melder sig. I den forbindelse kan der være småt med plads til hele familiens oppakning. Især hvis der er tale om en børnefamilie med tasker, gadgets, mad og lignende. Tagbokse til bilen kommer her i universelle løsninger, som passer til stort set alle biltyper og modeller. Det er en fantastisk logistisk løsning for børnefamilier på bilferie og for folk der generelt rejser med lidt mere udstyr og oppakning end gennemsnittet.

Gør bilen klar til EM i fodbold

EM i fodbold står for døren og flere danskere er med stor sandsynlighed fristet til at køre rundt til de forskellige danske landskampe under slutrunden. Slutrunden afholdes overalt i Europa, og Danmarks 3 gruppekampe spilles hjemme i København. Det kan få flere danskere til at tage køreturen fra Jylland og Fyn for at se landskampene i Parken. I den forbindelse sælges der flere forskellige roligan-gadgets der hver især pepper din bil op til det kommende EM. Du kan købe flag og flagholdere til sideruderne, så Dannebrog kan vaje fra bilen, mens du kører. Der kan også købes solbeskyttere til bilruden i danske farver og du kan løbe danske bannere med sugekopper som sættes fast i forruden eller bagruden. Med andre ord kan du gøre din bil EM-klar fra ende til anden.

Spor bilen hvor end den er

En ting er bryde sit hoved med hvad bilen nu engang trænger til inden sommerens komme, noget helt andet er pludselig at miste den. Der stjæles biler hver dag overalt i Danmark, og der sættes i den forbindelse ingen større politimæssig indsats ind for at finde de stjålne køretøjer. Det er generelt op til ejeren selv, eller opmærksomme borgere, der får nys om stjålne biler, som er årsagen til at biler oftest findes igen. Hvis de overhovedet dukker op igen. Men hele den problematik kan man dog komme omkring ved at investere i en nye GPS-tracker. Der lanceres flere og flere forskelliger GPS-tracking enheder på markedet i disse år, og det er, for relativt små penge, muligt at købe sig en kvalitets-tracker, som altid vil kunne fortælle dig præcist hvor i verden din bil befinder sig.