Gør din bilkørsel mere levende

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

At starte bilen i garagen hver morgen for at køre på arbejde. En situation, som de fleste af os kender. Bilen bliver i hverdagen et værktøj, vi bruger for at komme fra hjemmet og til arbejde. At fragte børnene til børnehave og skole. Bagagerummet bliver blot en funktion for at kunne opbevare alle indkøbsposerne nede fra supermarkedet. Vores varme relation til bilen kan forsvinde – det er derfor vigtigt at genfinde energien og glæden ved at køre bil. Vi har som bilentusiaster mange muligheder for at gøre køreoplevelsen god igen. Det handler om at følge med udviklingen – og kende til de produkter, som markedet tilbyder.

Gadgets til sjov og sikkerhed

Har bilen fået nogle år på bagen i sammenligning med din nabos splinternye nede fra bilforhandleren? Ser du ridser i lakken hver morgen, når du åbner fordøren til førersædet? At finde glæden for sin egen bil igen kan være et problem, som vi alle oplever fra tid til anden. Der er måske ikke råd til at købe en ny bil hver gang, at vi får behovet for at mærke køreglæde. Større reparationer af bilen passer ofte ikke ind i familiens samlede budget. Bilejeren kan derfor gøre livet bag rattet mere værd ved at opgradere bilen med mindre forbedringer. Gadgets, som kan give nytte eller glæde alt efter behovet.

På den ene side kan markedet tilbyde simple gadgets til f.eks. at nyde din frokost, din kaffe eller drink. Beholdere til fører og bagsæde, der gør, at passagerer nemmere finder komfort i bilen. Bilen opgraderes til at kunne rumme flere situationer og øge velværet, selvom modellen er gammel. I forhold til mad- og drikketemaet i bilen, så kan mini-køleskabe eller lignende også monteres. At køre langt på en varm dag kan kun blive bedre ved at vide, at køleskabet i bilen indeholder en kold sodavand. Her kan bilens værdi øges, når familien skal i skoven, eller du tager på jagtweekend i skoven.

Mange forskellige muligheder

På den anden side er markedet for bil-gadgets også elektronisk udstyr. Temaet for elektroniske gadgets behøver ikke at være komfort eller sjov. De kan også handle om sikkerhed. Dashcams er kameraudstyr til din bil. Bilkameraer har først og fremmest egenskaben til at filme din kørsel fra mange vinkler – se mere her. Denne gadget har yderligere muligheden for at filme andre biler, når du kører. Et nyttigt redskab, hvis andre bilister laver en skade på din bil eller lignende. Ofte ses årsagen til ulykken ikke. Bilkameraet kan her være en hjælpende hånd

Dashcams udbydes af mange forskellige firmaer. Hver med deres fordele og ulemper samt prisklasse. At genskabe sin egen kørsel kan være god underholdning. Opleve sine egne evner til at køre i høj fart på motorvejen eller måske endda til at køre i tæt trafik i indre by. Dine venner og du kan endelig bevise, hvem der er bedst til at køre i femte gear. Udforsk derfor denne gadget blandt mange andre allerede i dag.

Din køreglæde kan blive bedre, hvis bare bilen får nogle nye legesager en gang imellem. De rigtige gadgets kan genskabe glæden ved at køre i selv den ældre model.